Carregant Esdeveniments

Espai òmnium a Cambrils

Actes i activitats
23 d'abril de 2016, 9:00 h

Òmnium Baix Camp creix, aquest Sant Jordi serem a Cambrils, vine a conèixer els nostres projectes!

Per Sant Jordi, Òmnium Baix Camp arriba a Cambrils.  A la parada hi trobareu tant material propi de l’entitat com de les campanyes en què estem treballant com el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, els Premis Baix Camp per a joves escriptors, les nostres conferències i també activitats per als més menuts. Amés, durant el matí, podrem veure les actuacions del seguici programades per l’ajuntament i, al vespre, sentir la cantada d’havaneres.

Sant Jordi és la gran festa de la llengua i la cultura catalanes. Pels volts del 23 d’abril, Òmnium impulsa activitats culturals arreu del territori, entre les quals destaca La Llança de Sant Jordi, un projecte per fomentar el llibre en català. Per la diada, l’entitat surt al carrer a molts pobles i ciutats del país i els espais Òmnium esdevenen un punt de trobada entre lectors i escriptors.
 

Si ens voleu donar un cop de mà en aquest dia tant assenyalat només cal que entreu en el següent enllaç i ens hi indiqueu la vostra disponibilitat.

Us hi esperem!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.