Carregant Esdeveniments

Estenem poesia, lectura del Premi Sambori i concurs de monòlegs en català, les activitats d’Òmnium Gironès per Sant Jordi

Actes i activitats
23 d'abril de 2015, 9:00 - 23:00 h

Òmnium Gironès organitza tres activitats per aquest Sant Jordi 2015 amb un objectiu comú, la divulgació i l’impulsa de la llengua i la cultura catalana.

Com a novetat d’enguany, Òmnium Gironès, en col·laboració amb El Galliner i l’Escola de Monòlegs de Sant Feliu de Guíxols, organitza el I Concurs de monòlegs en català. Les inscripcions es poden fer fins al 20 d’abril enviant un correu a [email protected] i la recitació serà la Diada de Sant Jordi a les 17.30 h al Carrer de l’Albereda, davant de la font de  Mossèn Cinto Verdaguer (al costat de la Plaça Catalunya). L’acte és obert a tothom i gaudirem d’una estona divertida i entretinguda escoltant monòlegs curts i de temàtiques diverses, però tots en català. Consulteu les bases.

D’altra banda, Òmnium Gironès també organitza l’activitat “Estenem poesia”. Durant tot el dia els vianants que passin pel pont de les Peixateries Velles, o pont de l’Eiffel, de Girona trobaran una “estesa” de poemes, que podran agafar o fins i tot podran penjar-ne algun de propi.

Finalment, durant el matí alguns dels alumnes guanyadors del Premi Sambori Girona- Catalunya Nord llegiran les seves obres en directe a través de l’emissora Fem Ràdio, que tindrà el seu estand al carrer. Seran un total de sis alumnes dels 18 guanyadors del Premi Sambori. Precisament aquests 18 guanyadors de la demarcació passen a la final catalana i tots ells tenen la possibilitat de guanyar el Premi Sambori Òmnium Catalunya. Els guanyadors se sabran el dia 29 de maig.

Fem de la Diada de Sant Jordi un dia de diversió, cultura i llengua!

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.