Carregant Esdeveniments

Fes bategar el teu cor amb l’espectacle CorroC

Actes i activitats
11 de març de 2018, 16:00 - 17:30 h

No us heu preguntat mai què és un batec? CorroC és una experiència de circ i teatre per a infants i adults. Les pedres, aparentment inertes, ens portaran a la sorpresa, al descobriment científic, al coneixement a través de la imaginació… a la màgia de la vida! Gaudiu plegats d’aquesta descoberta per un preu únic de 4 € per persona amb el codi XP0177MR. Ja estan a la venda aquí.

No us heu preguntat mai què és un batec?

No us perdeu aquesta aposta de circ i teatre per a infants i adults. Les pedres, aparentment inertes, ens portaran a la sorpresa, al descobriment científic, al coneixement a través de la imaginació… a la màgia de la vida!

CorroC és una experiència, una visita guiada per una col·lecció de pedres en forma de cor que cobren vida i expliquen històries. Com en una lliçó d’anatomia, les pedres animades reflexionen sobre les aventures que fan possible el batec: quantes vegades batega el nostre cor? Quants quilòmetres de vasos sanguinis tenim escampats pel cos?
Però CorroC no us portarà només a un viatge al vostre interior… Viatjarem plegats per la història, des dels egipcis i els grecs, passant per l’Edat Mitjana, els pares de la raó fins als nostres temps.
Com és parlem del cor quan parlem d’amor? La resposta, la descobrirem també de la mà d’aquestes pedres sàvies.
Gaudiu plegats d’aquesta descoberta per un preu únic de 4 € per persona amb el
codi XP0177MR. Ja estan a la venda aquí.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.