Carregant Esdeveniments

Festa de la Llança 2016

Actes i activitats
19 d'abril de 2016, 20:00 h

La festa de la Llança dóna el tret de sortida als actes al voltant de Sant Jordi

El dimarts 19 d’abril, la sala Bikini de Barcelona acollirà la 6a edició de La Festa de la Llança, un espai de trobada del món literari i editorial català que dóna el tret de sortida als actes al voltant de Sant Jordi.

En el transcurs de la festa es donaran a conèixer els resultats del sondeig de La Llança en cadascuna de les quatre categories: ficció, no-ficció, infantil i juvenil i millor coberta. A la festa s’hi accedeix amb invitació.

La Llança de Sant Jordi és un projecte impulsat per Òmnium Cultural i l’Associació d’Editors en Llengua Catalana amb l’objectiu de promoure el llibre en català a través de la participació dels lectors.

La Festa de la Llança és un espai de trobada del món literari i editorial català i dóna el tret de sortida als actes organitzats per Òmnium Cultural per la diada de Sant Jordi. Accés amb invitació.
– See more at: https://www.omnium.cat/sant-jordi#sthash.WTGug2k8.dpuf

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.