Carregant Esdeveniments

Festa de lliurament del Premi Sambori-Òmnium Alt Penedès, Anoia , Garraf i Baix Llobregat

Actes i activitats
31 de març de 2014, 18:30 h

La festa de lliurament es celebrarà el 31 de març , a les 18:30, a l’Auditori Joan Cererols, del Centre Cultural de Martorell ( Plaça de les Cultures, s/n)

El proper dilluns 31 de març, a les 18:30 h,  tindrà lloc a Martorell el lliurament del Premi Sambori de les seus territorials d’Òmnium de l’Alt Penedès, Anoia, Garraf i Baix Llobregat. L’edició d’enguany ha comptat amb la col·laboració d’un total de 26 centres educatius pertanyents a les quatre comarques; amb la participació de prop de 3.500 alumnes de primària i secundària; dels quals s’han seleccionat més d’un centenar de treballs que seran avaluats pel jurat d’aquesta edició del premi.
 
El Premi Sambori abasta el conjunt de territoris de parla catalana i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.
 
La festa de lliurament es celebrarà a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell ( Plaça de les Cultures, s/n), gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell, i comptarà amb l’actuació del Cor Infantil Ars Nova. 

Data: 31 de març de 2014
Hora: 18:30
Lloc: Auditori Joan Cererols, Centre Cultural de Martorell. Plaça de les Cultures, s/n.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.