Carregant Esdeveniments

La Catalunya Nord: cançons i actualitat

Actes i activitats
17 de març de 2018, 10:45 h

En el marc de les jornades Catalunya Nord: passat i present, us convidem a escoltar les cançons de Ramon Gual i al pedagog i activista cultural Pere Manzanares.

En el marc de les jornades Catalunya Nord: passat i present, us oferim la possibilitat de conèixer més a fons la música actual que es fa en aquest territori, alhora que també saber com és la Catalunya Nord actualment.

Aquest és el programa de la tercera i darrera jornada: 

Cançons de la Catalunya Nord
Ramon Gual, cantant 

La Catalunya Nord, avui
Pere Manzanares, pedagog i activista lingüístic 

Cloenda de les Jornades
Teresa Mira, presidenta d’Òmnium Cultural de Sabadell

L’acte tindrà lloc al Casal Pere Quart (Rambla, 69, Sabadell),  el dissabte, 17 de març de 2018, a partir de tres quarts de dotze (11.45 h).

Organitza: Òmnium Cultural de Sabadell

Amb la col·laboració de: CNL Sabadell – Fundació Bosch i Cardellach – Plataforma per la Llengua-Vallès Occidental – Unió Excursionista de Sabadell


Qui són els nostres convidats?


Ramon Gual és cantant del Rosselló i forma part del grup de música tradicional catalana Crescendo.

Pere Manzanares és pedagog i activista de la llengua catalana a la Catalunya Nord. És fill d’exiliats de la Guerra Civil espanyola. És un dels fundadors de La Bressola i animador de Ràdio Arrels.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.