Carregant Esdeveniments

L’exposició ‘El Procés a punta de BIC’ arriba a Sant Cugat

Actes i activitats
Del 12 al 19 de setembre
Dibuix Cuixart bolígraf

Durant una setmana Sant Cugat del Vallès acollirà l’exposició de quadres ‘El Procés a punta de BIC’ de l’il·lustrador Jordi Magrià.

La mostra recull una vintena de retrats i dibuixos, fets amb bolígraf, dels presos polítics i exiliats i d’escenes relacionades amb el procés català i la repressió desfermada, amb l’objectiu d’explicar el procés en el qual es troba immersa Catalunya.

Els quadres es podran veure del 12 al 19 de setembre a les principals places de la ciutat com la plaça Lluís Millet, la plaça del Dr. Galtés, la plaça Sant Pere, la plaça Quatre Cantons, la plaça Augusta i la plaça Octavià.

Entre setmana l’exposició es podrà veure a les tardes, de 17 a 20 h, mentre que al cap de setmana, el dissabte 15 i el diumenge 16 de setembre, els quadres estaran a la plaça Octavià i es podran visitar durant tot el dia, d’11 a 20 h.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.