Carregant Esdeveniments

Lliurament del Premi Sambori al Pirineus

Actes i activitats

20 de març de 2015, 19:00 - 21:00 h

Lliurament del Premi Sambori 2015 a la Seu d’Urgell

El divendres, 20 de març, a les 7 de la tarda tindrà lloc a la Seu d’Urgell l’acte de lliurament del Premi Sambori 2015 de la demarcació del Pirineus, a la Sala Immaculada. En aquesta convocatòria han participat nens i nenes d’escoles de les comarques de l’Alt Urgell, la Cerdanya del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà; a més a més de la participació d’Andorra.

El Premi Sambori arreu del territori

La novena edició del Premi Sambori Òmnium ha tornat a créixer tant en participació d’alumnes com de centres arreu de Catalunya: un total de 40.246 alumnes provinents de 400 centres han participat en el concurs de narrativa escolar en català; 7.000 alumnes i 50 centres més que en l’edició de l’any passat.

El premi vol difondre l’ús del català en l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i els valors pedagògics, en tots els centres escolars dels Països Catalans. Els participants han fet una redacció de temàtica lliure per a les diferents categories i els seus mestres han escollit un màxim de tres treballs per representar el seu centre en el Premi Sambori de cada demarcació. Els veredictes se sabran durant les festes de cada demarcació, que tindran lloc al març. Els premiats de cada demarcació passaran aleshores a la gran final, que es resoldrà a finals de maig.