Carregant Esdeveniments

Mataró. Un poble empresonat.

Actes i activitats
14 de març, 17:00 h - 18 de març, 18:00 h de 2018

Actes artístics i culturals durant quatre dies a la plaça Santa Anna

L’ANC Mataró i Òmnium Cultural Maresme us convidem a entrar de manera simbòlica a la presó. Ja sigui per solidaritat amb els presos polítics, per dignitat, o per denunciar que encara avui hi ha persones privades de llibertat per la seva ideologia.

Podreu visitar la presó a partir del dia 14 de març a les sis de la tarda, a la plaça Santa Anna de Mataró. Hi serà fins al dia 18 al vespre, i, durant aquests quatre dies s’hi realitzaran tot tipus d’actes, com ara actuacions musicals, col·loquis, funcions, circ, pallassos, xocolatada, botifarrada, cremat, vermut, fideua.

Alguns dels noms que hi prendran part activament són Agustí Alcoberro, Marcel Mauri, Ramon Cotarelo, Mireia Boya, Espartac Peran, Joan Palet, Joan Canadell, Carles Mora, Asmaa Aouattah, Omar Diatta, Sílvia Llanto, Antonio Baños, Marta Encuentra, Lluís Mestres, Míriam Nogueras, Miquel Buch, Mestre d’Aixa, Pep Riera, Antoni Llimona, Albano Dante Fachín, Partidaris, i La Coixinera, entre d’altres. Podeu consultar el cartell complet en aquest enllaç.

Si voleu participar a l’acció empresonant-vos, cal que us inscrigueu prèviament mitjançant aquest web, en el qual hi trobareu tota la informació relacionada amb aquesta acció.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.