Carregant Esdeveniments

Memorial Lluís Companys 2017: acte commemoratiu central

Actes i activitats
15 d'octubre de 2017, 9:00 h

El Memorial Lluís Companys organitza l’acte central commemoratiu el 15 d’octubre de 2017, a la masia de Can Rull

Un any més, el Memorial Lluís Companys a Sabadell, col·lectiu del qual Òmnium Sabadell forma part, participa en l’acte institucional d’homenatge al president Companys i a totes les víctimes del franquisme.

En aquesta edició, l’acte central del Memorial es farà el dissabte, 15 d’octubre, a les 11 del matí, a la Masia de Can Rull (Parc Catalunya). 

Comptarem amb la participació de Miquel Serra, actor que ens llegirà dos textos: un fragment d’un discurs que Lluís Companys va fer en un míting rabassaire, a Martorell, el 24 de febrer de 1924; i un altre fragment, també sobre els rabassaires, procedent de la biografia de Lluís Companys que va escriure el sabadellenc Amadeu Aragay, cap als anys 1941-42.

També tindrem l’acompanyament musical del grup Els Notes.

Un cop acabats els parlaments i lectures, el Memorial Lluís Companys i aquelles entitats que així ho desitgin podran fer una ofrena floral al monòlit en record de Lluís Companys.

Podeu baixar-vos el targetó amb el programa complet del Memorial Lluís Companys 2017 aquí.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.