Carregant Esdeveniments

Mobilitzem-nos!!! Tots a Barcelona el 14 de juny, anem a donar suport per l’escola en català.

Actes i activitats
14 de juny de 2014, 15:00 h

Darreres places! Reserveu-les a [email protected]

Òmnium Baix Camp fa una crida a tota la comunitat educativa de la comarca (mestres i professors, estudiants i pares d’alumnes, etc.) i a grups d’animació, entitats de cultura popular, associacions educatives en el lleure i tota mena d’agents socials per fer d’aquesta cercavila reivindicativa un clam a favor de l’escola catalana i de l’escola en català.
 
Lloc i hora de sortida: a les 15 h a l’avinguda de Sant Jordi.
Hora de tornada des de Barcelona: a les 20 h.

Preu 10€

 
Encara ens queden places, reserveu-les al telèfons 977341617 o a l’adreça electrònica [email protected]..
 
A la seu d’Òmnium Baix Camp també hi trobareu el pack  de marxandatge de la mobilització del 14 de juny.  El lot de la cercavila per l’escola catalana es compon d’una samarreta, un adhesiu, un manual per fer capgrossos (de cartró i de paper maixé) i un joc de Màrius Serra. La imatge és obra de l’il·lustrador Joan Turu. També podeu fer les vostres comandes de lots a la botiga on-line i pots consultar el llistat dels punts de venda on trobar el lot de Somescola.cat. Tots els beneficis de la venda d’aquests lots van destinats a finançar la mobilització del 14 de juny i la resta d’activitats de Somescola.cat.
 
 
I per a més informació sobre el sentit de la mobilització, consulteu http://www.somescola.cat/
 
Per un país de tots, l’escola en català!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.