Carregant Esdeveniments

Presentació del llibre ‘Boulder’ d’Eva Baltasar

Actes i activitats

Dijous 30 de setembre de 2021 a les 19 h

L’escriptora Eva Baltasar presenta a Sant Cugat el seu darrer llibre ‘Boulder‘, Premi Òmnium 2020 a la millor novel·la de l’any. L’acompanyarà la membre de la Junta Nacional d’Òmnium Cultural Blanca de Llobet.

La presentació serà el dijous 30 de setembre de 2021 a les 19 h a la Sala d’Audiovisuals del Museu del Monestir de Sant Cugat del Vallès.

La protagonista de ‘Boulder’ és una dona atreta per la solitud com per un imant. Es guanya la vida fent de cuinera en un buc —la situació perfecta: una cabina, l’oceà, moltes hores per encarar el buit i algun port on conèixer dones. Fins que una la reté, se l’emporta entre les quatre parets d’una casa i l’embarca en la gestació assistida d’una criatura. ¿Què en farà, la maternitat, de l’amant coneguda en un bar? ¿I què farà ella a la gàbia?

L’obra de Baltasar torna a atracar entre nosaltres amb una heroïna com només sap crear-les ella: camuflada amb un nom geològic —el de les roques solitàries enmig del mar— i perfectament intractable, si no fos que caus als seus peus. Una novel·la tant per a dones com per a homes.

L’entrada és lliure, però cal inscriure-s’hi prèviament.

 

Vull assistir a la presentació del llibre

 

Caldrà seguir totes les mesures sanitàries actuals i portar la mascareta en tot moment. No podran accedir persones amb símptomes de COVID-19, o bé les que hagin estat en contacte directe amb un malalt.