Carregant Esdeveniments

Taller de capgrossos al Casal Despertaferro

Actes i activitats
13 de juny de 2014, 17:30 h

En el marc de la convocatòria de Somescola, el Casal Despertaferro organitza un taller pertal que la canalla pugui dur el seu propi capgròs  a la gran cercavila reivindicativa que es farà el dissabte, 14 de juny.

Somescola, plataforma que agrupa entitats cíviques, culturals i educatives,organitza, per defensar de manera manifesta el nostre dret a decidir el model educatiu del nostre país, una gran mobilització, que tindrà la forma d’una cercavila festiva, el dissabte, 14 de juny. Aquesta cercavila transcorrerà pel centre de Barcelona amb el lema Per un país de tots, decidim escola catalana. Volem que hi participi tothom: pares i mares, escoles, mestres, esplais, agrupaments escoltes, entitats culturals, bandes de música, etc. El símbol d’aquesta gran mobilització és el capgrós, que representa la diversitat i tenacitat del model d’escola catalana. Podeu trobar tota la informació sobre Somescola i la mobilització del 14 de juny al web www.somescola.cat.

També us recordem que s’ha preparat un lot de material per tal que, amb els beneficis, es pugui finançar la mobilització del dia 14 de juny i la resta d’activitats de Somescola. Aquest lot el podreu comprar a Òmnium Baix Camp (els dimecres, de 6 a 9 del vespre) i està format per una samarreta, un adhesiu, les instruccions sobre com fer un capgròs i un joc elaborat per Màrius Serra. Costa 10,00 €.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.