Carregant Esdeveniments

Torna el Rubrifolkum a Sant Boi de Llobregat!

Actes i activitats
8 de març, 21:30 h - 11 de març, 0:00 h de 2018

El Rubrifolkum torna a portar a Sant Boi de Llobregat del bo i millor del folk del moment entre el dies 8 i 10 de març de 2018.

Òmnium Sant Boi de Llobregat et convida a aquesta nova edició del Rubrifolkum que tindrà lloc entre els 8 i el 10 de març en diversoso espais i horaris de Sant Boi de Llobregat.

Tal com informen els organitzadors el Rubrifolkum torna a portar a Sant Boi de Llobregat del bo i millor del folk del moment. Entre el 8 i el 10 de març , tres nits i una matinal ompliran de folk el Teatre de Cal Ninyo i diferents bars i tabernes del nucli antic de la Vila.

Aquest petit festival s’està consolidant any rere any programant concerts, tallers i tabernes tot normalitzant la música folk i fent-la propera a la gent. Enguany destaca la primera activitat destinada a la canalla i al públic familiar: el Rubri-Quitx. Trobaràs tota la informació del Robrifolkum 2018 aquí.

T’hi esperem!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.