Carregant Esdeveniments

Torna el VOC al Gironès

Actes i activitats

Dijous 16 i 23 de febrer i dijous 9 de març a les 18:30 h

 

VOC► Versió Original en Català és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català, i incentivar la creació de nous continguts.

Anualment se celebra La Mostra VOC de cinema i audiovisual que premia els millors curtmetratges de ficció, documentals i Sala Oberta.

 

Vull venir!

 

Enguany, al Gironès hem programat les tres sessions del VOC al Cinema Truffaut de Girona.

-Sessió 1: Abismes Quotidians – Dijous 16 de febrer a les 18:30 h

Amb la participació del Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona.

-Sessió 2: Arrelant – Dijous 23 de febrer a les 18:30 h

Amb la participació de Albert Carbó (director de Sisè Primera); Montse Folgado i Anna Asensio (directora i productora de Latència); i Ariadna Ulldemolins i Àlex Serra (directors de Últim dia d’estiu).

-Sessió 3: Cossos en Moviment – Dijous 9 de març a les 18:30 h

Amb la participació dels alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut Puigvert (L’endemà).

 

A cada sessió es projecten curtmetratges diferents. Si no pots assistir a alguna de les sessions, recorda que les pots veure també a través de Filmin.cat. 

Les entrades són gratuïtes, i us permetran poder votar els curtmetratges que més us hagin agradat, i així contribuir al premi del públic!