Carregant Esdeveniments

Trobada amb escoles, ampes i entitats per parlar de la concentració del 14 de juny

Actes i activitats
27 de maig de 2014, 19:30 h
Somescola.cat

Òmnium Sabadell convida les escoles, les ampes, les entitats d’aprenentatge en el lleure i entitats culturals a una trobada el dimarts, 27 de maig, a dos quarts de vuit del vespre, a la nostra seu (c. de la Salut, 151, baixos) per parlar de la concentració de Somescola del 14 de juny,

Com ja sabeu, Somescola, plataforma que agrupa entitats cíviques, culturals i educatives, organitza, per defensar el nostre dret a decidir el model educatiu del nostre país, una gran mobilització, que tindrà la forma d’una cercavila festiva, el dissabte, 14 de juny. Podeu trobar tota la informació sobre Somescola i la mobilització al web www.somescola.cat.

Atès que Òmnium és l’entitat responsable, a nivell nacional, dels aspectes organitzatius i logístics de la concentració, ens ha semblat que estaria bé fer a nivell local una trobada conjunta amb representants de la comunicat educativa, AMPES i també entitats culturals, és a dir, els prinicipals participants en la Cercavila, el proper dimarts, 27 de maig, a dos quarts de vuit del vespre, al nostre local (c. de la Salut, 151, Sabadell). Volem animar tothom a participar en la concentració, resoldre dubtes, trobar maneres de col·laborar i, sobretot, posar a disposició de les escoles, de les ampes i de les entitats, tots els recursos que tenim per tal que la concentració sigui un èxit total.
 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.