Carregant Esdeveniments

Vine a la trobada de socis i sòcies de Cornellà de Llobregat!

Actes i activitats
9 de març de 2018, 19:00 h

Òmnium Cornellà de Llobregat convoca als socis i sòcies a una trobada local per valorar la feina feta, els projectes en marxa, les activitats previstes i sobre tot conéixer el parer dels socis.

La secció local d’Òmnium Cornellà de Llobregat convida a totes les sòcies i socis de Cornellà a una trobada de socis que farem el proper divendres 9 de març, a les 20 h del vespre, a la Sala del Soci del Patronat Cultural i Recreatiu (C. Mossèn Jacint Verdaguer, núm 52. Localització) .

Serà una trobada on farem un repàs de les activitats que desenvolupa la secció, els projectes que tenim en marxa, els objectius i activitats previstes per aquest any i sobre tot volem escoltar la teva veu, les teves propostes i idees. Considerem que també pot ser un bon moment per poder conèixer-nos i posar en comú les nostres reflexions i sensacions, en aquests moments intensos i emocionants, a nivell de país i de ciutat, i amb el fet de tenir el nostre president injustament a la presó.

L’acte el començarem amb en Josep Pinyol, historiador, que ens farà una anàlisi de la situació actual.

Així mateix, durant la trobada la secció oferirà als assistents un sopar informal, per la qual cosa és necessari que els assitents confirmeu la vostra assitència omplint aquest formulari, que ens facilitarà els aspectes organitzatius de la trobada.

T’hi esperem! No hi faltis!

Recull fotogràfic: algunes activitats organitzades darrerament per Òmnium Cornellà de Llobregat o amb la seva col·laboració:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.