Baixem a Amposta

Actualitat

Òmnium ha decidit afegir-se a la manifestació del 7 de febrer a Amposta en contra del Pla Hidrològic. Us animem, doncs, a mobilitzar-vos en la defensa del riu i en contra de la injustícia que suposa l’aprovació del Pla Hidrològic de l’Ebre, que farà que el Delta desaparegui.

Òmnium ha decidit afegir-se a la manifestació del 7 de febrer a Amposta en contra del Pla Hidrològic. Us animem, doncs, a mobilitzar-vos en la defensa del riu i en contra de la injustícia que suposa l’aprovació del Pla Hidrològic de l’Ebre, que farà que el Delta desaparegui. Des de l’ANC i Òmnium Bages organitzem autocars fins a Amposta.

El preu és de 12 euros i hi ha l’opció amb dinar inclòs (25 euros). La sortida serà a les vuit del matí, des de Manresa, i la manifestació és a les dotze del migdia, al parc dels Xiribecs, d’Amposta. Per a inscripcions cal consultar el web de l’ANC Manresa (http://manresaperlaindependencia.blogspot.com.es). Més informació a la secretaria d’Òmnium Bages o bé a [email protected] (places limitades).

Cartell