Necessitem 200 voluntaris per a l’Encesa de la Nova Llum

Actualitat

Si ens voleu ajudar a encendre 30.000 espelmes al centre històric de Manresa podeu enviar-nos un correu a [email protected] o bé adreçar-vos a la secretaria d’Òmnium o trucar al tel. 938726321. Ens trobarem a les set de la tarda, a la plaça de Sant Domènec.

Si ens voleu ajudar a encendre 30.000 espelmes al centre històric de Manresa podeu enviar-nos un correu a bages@omnium.cat o bé adreçar-vos a la secretaria d’Òmnium o trucar al tel. 938726321. Ens trobarem a les set de la tarda, a la plaça de Sant Domènec.
 
En el marc de la Festa de la Llum, Òmnium torna a promoure l’Encesa de la Nova Llum a Manresa. Per quarta vegada, en la vigília de la Llum, el dissabte 20 de febrer començarà l’encesa d’una munió d’espelmes que il·luminaran el centre històric de la ciutat. Durant unes hores, milers d’espelmes cremaran alhora, situades als balcons, als ampits de les finestres, als aparadors de les botigues i a peu de carrer, per commemorar el naixement d’una nova Llum que, mirant cap al futur des del passat, ens faci adonar que entre tots ho podem tot. Òmnium Bages fa una crida a la participació, perquè serà entre tots que haurem d’encendre aquesta gran lluminària, animada amb músics de carrer. És una acció coordinada per Òmnium Bages, amb la col·laboració de l’AV del Barri Antic, UBIC, Associació de Comerciants del c. Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i voltants, Associació Misteriosa Llum, Cicle d’Animació Sociocultural IES Guillem Catà, ANC, DIESA i altres entitats.

Flyer