La setmana de Sant Jordi necessitem voluntaris per la campanya #FemHistòria

Actualitat

Aquest any la setmana prèvia a la diada i el mateix dia de Sant Jordi seran diferents. Al Bages estem organitzant 4 parades on sortejarem 4 Grans Paneres Culturals amb tota mena de productes (revistes, música, etc.) i un pack familiar de soci perquè tots els membres de la família puguin formar part d’Òmnium gratuïtament i gaudir dels avantatges durant tot un any.

Aquest any la setmana prèvia i el mateix dia de Sant Jordi seran diferents. Arreu del país centenars de voluntaris ompliran les 85 parades que s’estan organitzant. Parades on donarem a conèixer l’entitat, explicarem els nostres projectes i sobretot aproparem l’entitat als socis, simpatitzants i a la ciutadania.
 
En el marc de la campanya de socis #FemHistòria que començarà aquella setmana, l’entitat sortirà al carrer amb un doble objectiu: sumar nous socis a l’entitat i apropar la cultura a tothom. Totes dues fites són fonamentals, i en totes dues us necessitarem. Portem la campanya al carrer!
 
Al Bages estem organitzant 4 parades on sortejarem 4 Grans Paneres Culturals amb tota mena de productes (revistes, música, etc.) i un pack familiar de soci perquè tots els membres de la família puguin formar part d’Òmnium gratuïtament i gaudir dels avantatges durant tot un any.
 
1.      Dimarts, 19 d’abril, a la Font dels Capellans (Manresa)
·         de 10:00h a 12:30h
2.      Dimecres, 20 d’abril, a Artés
·         de 10:00h a 12:30h
3.      Divendres, 22 d’abril, a la Mion-Puigberenguer (Manresa)
·         de 10.00h a 12.30h
4.      Dissabte 23 d’abril al passeig de Pere III (Manresa)
·         de 10.00h a 12.00h
·         de 12.00h a 14.00h
·         de 16.00h a 18.00h
·         de 18.00h a 20.00h
 
Per aconseguir aquests objectius, ens cal que t’hi impliquis. A les parades d’Òmnium hi haurà feina per tothom! Principalment proposem dues funcions clau: convidar els passejants a fer-se socis de l’entitat (amb les noves tarifes, els nous avantatges i el nou material que us facilitarem) i gestionar la Gran Panera Cultural (inscripcions, informació, etc). Qualsevol petita implicació serà clau perquè tot surti bé. Si et ve de gust fer encara més colossal aquest projecte col·lectiu que és Òmnium, no t’ho pensis més.
 
Posa’t en contacte amb nosaltres a [email protected], trucant al 938726321 o directament responent aquest formulari 
 
Fes-te voluntari! Ets el nostre futur!
 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.