Concert d’homenatge a la Trinca

Actualitat

50 anys de música i reivindicació!

Òmnium Cultural Osona commemora els 50 anys de La Trinca amb el grup musical “Per Pebrots” de Canet de Mar, que ofereix un espectacle de tribut a La Trinca.

Els beneficis es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils, entitat creada pels familiars dels exiliats i presos polítics

Divendres 11 d’octubre a les 20 h. a la sala La Polivalent de Seva. Entrades anticipades a l’Ajuntament de Seva i Òmnium Cultural Osona (preu de l’entrada 5 €). Entrades a taquilla una hora abans de començar el concert (preu de l’entrada a taquilla 6 €)

RESERVA LES TEVES ENTRADES I PROPOSA UNA PREGUNTA PER EN MIQUEL ÀNGEL PASCUAL

Una proposta pensada per a tots el públics on  la crítica social i política, la paròdia, i una atrevida posada en escena en seran els fils conductors. Una proposta lúdica i reivindicativa de país, una analogia entre les reivindicacions d’aquella època i el moment actual.

En un moment en què l’estat espanyol està vulnerant els drets fonamentals com la llibertat d’expressió i manifestació, empresonant persones per les seves idees, oferim un espectacle que ens permetrà reflexionar i denunciar sobre la realitat social i política que vivim.

Amb la presència d’en Miquel Àngel Pascual, el de la barba de la Trinca! Vols fer-li una pregunta? 

El mateix dia de l’acte comptarem amb la presència d’en Miquel Àngel Pascual, membre de la Trinca. Ell mateix s’ha ofert a poder respondre les preguntes que la gent vulgui. Si vols formular-li una pregunta podràs fer-ho en el mateix formulari on cal reservar la teva entrada.

RESERVA LES TEVES ENTRADES I PROPOSA UNA PREGUNTA PER EN MIQUEL ÀNGEL PASCUAL

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.