Crònica de l’última sessió del curs de biblioteràpia

Actualitat

Aquest primer dimarts de juny ha tingut lloc l’última sessió del taller de biblioteràpia, en el qual hem comentat el darrer autor d’aquest curs, en Joan Cardona.

També escriptor jove, nascut el 1967 i llicenciat en història de l’art, cursà estudis de literatura i escriptura de ficció a París.

Té publicats tres llibres amb reculls de contes i dos llibres de teatre. És guanyador del Premi literari de teatre La Carrova 2002, amb el seu llibre Diàlegs intranscendents, dels quals hem comentat dos diàlegs que prèviament havíem llegit.

La Remei ens ha comentat que és una llàstima que no tinguem gaire cultura de lectura de teatre a Catalunya; malgrat els bons autors que hi ha, preferim veure’l que llegir-lo, i això fa que la lectura en teatre sigui més fàcil que la narrativa. Tots els assistents hem decidit que llegiríem teatre.

I, finalment, ens hem acomiadat prenent una cervesa al bar de la Lleialtat: ens hem conegut més, hem xerrat i hem rigut, i la majoria voldrà inscriure’s en la propera proposta literària que farem el curs vinent. Estigueu atents, que aviat tindrem el nou programa que, com sempre, serà interessantíssim.

Bon estiu a tothom i fins al mes d’octubre!