El periodista Carles Capdevila és l’autor del missatge de la Flama del Canigó 2014

Actualitat

Es posen a la venda els materials de la Flama a la botiga web d’Òmnium

El periodista i director del diari Ara, Carles Capdevila, és l’autor del missatge de la Flama del Canigó d’enguany.

“Som història, som present i som voluntat de continuar sent amb alegria. Tenim aspiracions sense límits, tenim força de voluntat, tenim la cultura per bandera i ens reconeixem en la tradició per canviar el món. Toquem de peus a terra i, seguint la Flama del Canigó, avancem sense por”, afirma el missatge, afegint que “el nostre somriure brilla tant com la flama i encén tots els focs de l’esperança”. El podeu llegir complet.

La Flama fa dies que ha començat a caminar, amb la coordinació per part d’Òmnium dels centenars d’equips de foc que el 23 de juny distribuiran la Flama arreu dels Països Catalans, seguint diverses rutes. La Flama continua creixent edició rere edició i la d’enguany arribarà a uns 400 municipis de Catalunya.

També us podeu descarregar el cartell amb la imatge d’enguany.

La botiga de la Flama ja és oberta
  
Ja s’han posat a la venda els materials de la Flama 2014 a la botiga web d’Òmnium, com els quinqués i les torxes de cera, o bé les samarretes i els cartells amb la imatge.

En aquesta edició, que coincideix amb el Tricentenari, s’ha actualitzat el protocol i també s’haurà de signar una Carta de Compromís per poder-hi participar. Els permisos per pujar al Canigó, així com per assistir a la Trobada i a la Regeneració, ja es poden sol·licitar.

Tota la informació al web http://www.omnium.cat/flama-del-canigo.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.