El Quedem? va visitar la torre Lluvià, a l’Anella Verda de Manresa

Actualitat

El dia 2 d’abril, el programa Quedem? d’Òmnium Bages va fer la segona de les sortides previstes, que consistia en una activitat de caire familiar per visitar la torre Lluvià, de Manresa.

El dia 2 d’abril, el programa Quedem? d’Òmnium Bages va fer la segona de les sortides previstes, que consistia en una activitat de caire familiar per visitar la torre Lluvià, de Manresa. Els participants van sortir del davant del pavelló Nou del Congost per anar caminant tots junts fins a la torre. Malauradament el temps no va acompanyar gaire i probablement per això algunes famílies inscrites a la sortida no hi van assistir. Tres membres de l’entitat Meandre van acompanyar el grup i els van explicar el recorregut, que estava previst que estigués adaptat del tot, ja que ells mateixos havien presentat el projecte a l’Ajuntament i aquest havia estat escollit per tirar-ho endavant, però les obres s’han retardat.
 
La visita a la torre va ser guiada per un historiador de l’oficina de Turisme, el qual va explicar la història de l’edifici, d’estil modernista historicista,  i quines són les obres que està previst que s’hi realitzin més endavant. Actualment només hi ha l’estructura rehabilitada, però falta reconstruir tot l’interior. Mentre els adults feien la visita a la casa, els infants van fer jocs diversos, dinamitzats per una monitora del CAE, la qual va acompanyar el grup en el trajecte d’anada i tornada. Cal remarcar que es va poder visitar també la torre que corona l’edifici, des d’on es veuen unes vistes espectaculars del pla de Bages i Montserrat. 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.