Els renovats premis Lacetània de les Arts i la Cultura incorporen un guardó a la producció cinematogràfica

Actualitat

Coordinats per Òmnium Bages-Moianès, els nous premis Lacetània de les Arts i la Cultura planten cara a la crisi i refermen el compromís amb el país, la Catalunya Central i un ampli espectre del món de les lletres, el cinema, el circ i el teatre.

Com a novetat per a aquesta edició, Cineclub Manresa s’afegeix a les set entitats convocants i el cartell per al 2020 s’amplia a deu guardons. Participen en la convocatòria l’Ajuntament de Manresa, l’Associació Cultural El Galliner, el Centre d’Estudis del Bages, el Cercle Artístic de Manresa, Cineclub Manresa, La Crica i el diari Regió7.

Els deu guardons de la convocatòria d’enguany són el Premi Antoni Esteve per a estudis sobre la Catalunya Central, el Premi Bages de Narrativa jove, el Premi El Galliner de textos teatrals, el Premi Empremta, el Premi Plácido a la producció cinematogràfica, el Premi a la Projecció artística, aquest any en la modalitat de Gravat, el Premi La Crica de Circ el Premi Pare Ignasi Puig i Simon sobre la Manresa ignasiana, el Premi Regió7 de Comunicació i el Premi Revista Dovella per a treballs de recerca per a joves.

Les bases detallades es poden consultar al web premislacetania.info, on s’anirà publicant regularment informació sobre el conjunt de premis.