Encara pots visitar l’exposició del Judici a la Democràcia a Llívia

Actualitat

El passat divendres, 7 de juny, va tenir lloc la inauguració de l’exposició El judici a la democràcia: una causa general i contra els drets fonamentals a la Sala de Plens de l’ajuntament de la Vila de Llívia, amb la presència d’Elies Nova, batlle en funcions de la Vila, Sílvia Cassu, membre de la gestora d’Òmnium Cerdanya que va introduir l’acte i, com a presentador, en Gerard Cunill, director del Museu de Llívia.

Aquesta exposició posa a l’abast de tothom, de manera gràfica, el relat de la campanya d’Òmnium Judici a la Democràcia i permet visualitzar que no només s’està jutjant als qui ara seuen al banc dels acusats, sinó que ens jutgen a tots i als nostres drets fonamentals.

L’exposició es pot visitar a la sala de Plens de l’Ajuntament de Llívia (C. dels Forns, 10) fins al 16 de juny.

  • Dies 8, 11, 12, 13, 14 i 15 de juny de 15 a 18 h
  • Diumenges 9 i 16 de juny de 10 a 14 h

Fotos: Ramon Ardid

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.