Òmnium instal·la pantalles gegants arreu del país per seguir les declaracions finals dels presos polítics

Actualitat

Els punts de seguiment seran l’Arc de Triomf de Barcelona, la plaça de la Independència de Girona, a Lleida la plaça Pau Casals i la Rambla Nova de Tarragona

Barcelona, 10 de juny de 2019 – Òmnium Cultural instal·larà aquest dimecres pantalles gegants arreu del territori per poder seguir les declaracions finals dels presos polítics en el Judici a la Democràcia. L’entitat fa una crida a mobilitzar-se per escoltar l’últim torn de paraula del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i la resta de presos polítics i encausats en les darreres hores del Judici a la Democràcia.

A Barcelona, la pantalla gegant serà al passeig Lluís Companys davant l’Arc de Triomf; a Girona, a la plaça de la Independència; a Lleida, a la plaça Pau Casals; i a Tarragona, la gran pantalla s’instal·larà al bell mig de la Rambla Nova. Les últimes paraules dels acusats també es podran seguir des de les principals ciutats i municipis de Catalunya a través de pantalles gegants a les principals capitals de comarca, com Cervera, Figueres Falset, Reus la Seu d’Urgell, Manresa, Mataró, Tremp, Olot, Valls, Terrassa i Vilanova i la Geltrú, i d’altres municipis com Sort o Sant Cugat del Vallès.