Estrenem el canal YouTube d’Òmnium Baix Llobregat Est!

Actualitat

Des del passat dissabte 16 maig els socis i simpatitzants podrem trobar i gaudir de diversos continguts audiovisuals de l’entitat en el nou canal YouTube d’Òmnium Baix Llobregat Est.

Entre ells el missatge del nostre president Jordi Cuixart el mateix dia que va ser empresonat per l’Estat espanyol, ara que s’han complert 3 anys del seu empresonament.

També podràs trobar un recull de continguts relatius als projectes que impulsa l’entitat així com les campanyes que tenim en marxa actualment.

Si vols estar al dia de tot allò que fem o impulsem des de la seu territorial, i en especial totes les activitats que impulsem a les poblacions de Cornellà, Esplugues, Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, subscriu-te al canal Youtube d’Òmnium Baix Llobregat Est!

També podràs seguir-nos al nostres perfils de Twitter i Facebook, al canal Telegram i al nostre web.

 

 

 

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.