Bases 2021 dels Premis VOC publicades

Actualitat

Hem publicat les Bases 2021. Les inscripcions per a la 5a edició dels Premis VOC►Mostra d’audiovisual en català estan obertes. El termini per inscriure’s finalitza el 31 d’octubre de 2020.

Els premis són:

Premi del jurat al millor curtmetratge documental: 4.000 €.
Premi del públic al millor curtmetratge documental: 1.000 €.
Premi del jurat al millor curtmetratge de ficció: 4.000 €.
Premi del públic al millor curtmetratge de ficció: 1.000 €.
Premi del jurat Sala Oberta: 4.000 € + mentoria.
Premi del públic Sala Oberta: sense dotació.

Els curtmetratges finalistes es faran públics el mes de novembre de 2020. Aquests curtmetratges formaran part de la Mostra d’audiovisuals en català, que es programarà a més de 30 municipis el mes de febrer de 2021.

Pel que fa a Sala Oberta, estrenada amb èxit l’edició passada, i dedicada als nous formats audiovisuals, s’escolliran 5 projectes finalistes, que també es faran públics el mes de novembre de 2020. Sala Oberta és una presentació pública de projectes audiovisuals, on cada equip presenta i defensa la seva proposta davant de tres membres del jurat. Està programada per a principi de febrer de 2021.

El premi del jurat Sala Oberta tindrà la mateixa dotació econòmica que les categories de curtmetratges de ficció i documental: 4.000 €. Els Premis VOC destinaran 15.000 € en premis.

Descarrega’t les Bases 2020.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.