Fem créixer la campanya ‘Un país normal’ a l’Alt Penedès

Actualitat

Des de l’Alt Penedès, fem una crida per impulsar la campanya a la comarca, i demanem la col·laboració de tothom

Un país normal. Així es diu la campanya que Òmnium ha engegat per defensar el dret a decidir i la independència arreu de Catalunya. Des del mes passat s’han realitzat diferents accions per fer arribar el missatge a les diferents zones on cal ampliar la majoria social a favor de construir un nou país.

 

Per seguir avançant amb la campanya, des d’Òmnium s’ha organitzat una nova macro acció conjunta arreu de la geografia catalana pel proper 23 de novembre, que també la volem fer a l’Alt Penedès. Aquesta acció consistirà en una gran encartellada en comerços i llocs concrets dels barris.

 

És per aquest motiu, que us convidem de nou a participar activament en aquesta mobilització. Necessitem voluntaris per poder cobrir totes les zones. Per apuntar-vos envieu un mail a ([email protected]) i ens posarem en contacte amb vosaltres. Necessitem la col·laboració de tothom.

 

Altres maneres de participar

Però per poder continuar estenent la campanya arreu, necessitem la implicació de moltes persones. I la teva. Aquestes són algunes coses concretes que pots fer:

 

– Vine a la seu d’Òmnium Alt Penedès a buscar fulls i cartells de la campanya i distribueix-los o penja’ls arreu (escala de veïns, lloc d’estudi o treball, entitats de les quals formes part, etc.)

 

– Entra al web www.unpaisnormal.eu i fes difusió dels lemes i arguments de la campanya a través de les xarxes socials.

 

– Fes-te voluntari de la campanya per participar en alguna de les moltes accions que estem preparant. Per fer-ho, posa’t en contacte amb nosaltres a [email protected] o al tel. 93 319 80 50 (Mercè).

 

– Participa al Comitè Local de Campanya que tinguis més a prop del lloc on vius. N’hi ha 30 arreu del país i se n’estan creant de nous. Demana’ns informació a [email protected] o al telèfon 93 319 8050 (Alba, Natàlia, Albert, Marta).

 

– Fes una aportació econòmica al compte corrent 2100 1089 73 0200065877 (indicant “Campanya Un país normal”).

 

Volem un país normal per fer un país millor. Ajuda’ns a fer-ho possible.