Invitacions Premi d’Honor de les Lletres Catalanes

Actualitat

A partir de dimarts 17 de maig els socis d’Òmnium podran sol·licitar les invitacions per assistir a l’acte de lliurament

El dimarts 17 de maig s’obrirà el termini per sol·licitar invitacions per assistir a l’acte de lliurament del 48è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, que rebrà l’escriptora i traductora Maria-Antònia Oliver. Cada soci podrà sol·licitar un màxim de dues entrades. Dimarts mateix, els socis rebran un correu electrònic amb les instruccions de com fer la petició.
L’acte de lliurament tindrà lloc el dilluns 6 de juny, a les 20h, al Palau de la Música Catalana.
Serà un espectacle creat especialment per a l’ocasió a partir de textos literaris de la Premi d’Honor 2016.

Entre les activitats del Premi d’Honor, cal destacar que el dimecres 18 de maig, a les 19h, la Maria-Antònia Oliver conversarà amb el president d’Òmnium Jordi Cuixart. L’acte serà a l’aire lliure, a la Plaça Vicenç Martorell del Raval de Barcelona, i està organitzada conjuntmant amb l’Espai Mallorca.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.