La Flama 2022 arriba al Baix Llobregat !

Actualitat

Ja està tot a punt perquè aquest dijous 23 de juny la Flama del Canigó il·lumini un any més la Nit de Sant Joan de totes les poblacions dels Països Catalans

Són molts els Equips de Foc que, com han fet des de fa anys, portaran la Flama del Canigó al Baix Llobregat perquè il·lumini tot un munt d’activitats impulsades per entitats i associacions de tota mena. Aquí tens un petit recull que anirem actualitzant a mesura que rebem la informació de cada població de la seu territorial d’Òmnium Baix Llobregat Est:

  • Cornellà de Llobregat : Òmnium amb la col·laboració d’Amics de la Sardana, ANC, Diables de Cornellà i Foment de Cultural Popular organitza la rebuda de la Flama.

Descarrega el cartell de la Flama 2022 de Cornellà de Llobregat amb tota la programació dels actes.

  • Esplugues de Llobregat : Com cada any l’Espluga Viva, Equip de Foc de referència al país, rebrà la Flama i enguany que celebra el seu 50è aniversari ompliran Esplugues d’un munt d’activitats des del dia 17 de juny.

Descarrega el díptic de l’Espluga Viva amb tota la seva programació de la Flama 2022.

  • Sant Feliu de Llobregat : Calaix de Sastre és l’entitat que cada any organitza els actes de rebuda de la Flama. Més informació.

Descarrega el cartell de la Flama 2022 de Sant Feliu de Llobregat amb la programació dels actes.

  • Sant Joan Despí : Òmnium impulsa la rebuda de la Flama amb la participació, com en edicions anteriors, de diverses entitats locals.

Descarrega el cartell de la Flama 2022 de Sant Joan Despí amb la programació dels actes.

  • Sant Just Desvern :  Celebren la 50a edició de la Flama del Canigó amb un programa molt atapeït d’activitats que comença a les 20.30 h amb l’arribada de la Flama al Parc del Canigó, a càrrec dels corredors que l’han recollida a la Plaça Sant Jaume (BCN) i acabarà a la mitjanit amb l’actuació del grup La Mulata i Dj. Ruyex.

Descarrega el cartell de la Flama 2022 de Sant Just Desvern amb la programació dels actes.

Allà on siguis: No deixis de compartir amb amics i familiars l’Auca de la Flama del Canigó, la història de la Flama com mai te l’han explicada, amb l’auca descarregable en diversos formats.

La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan arreu dels Països Catalans. El 23 de juny la Flama del Canigó baixa d’aquest cim, des dels seus dos vessants i centenars d’equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint moltes i diverses rutes. Comença així la celebració d’una festa ancestral que és també un símbol de germanor entre tots els territoris de parla catalana (Coneix la Flama del Canigó).

T’hi esperem!