La Flama del Canigó arribarà dilluns vinent a 400 viles dels Països Catalans

Actualitat

Centenars d’equips de foc distribuiran la Flama arreu dels Països Catalans

La Flama del Canigó arribarà dilluns vinent a 400 viles dels Països Catalans (dossiermapa i cartell).

Superant un any més les xifres de l’edició prèvia, centenars d’equips de foc distribuiran dilluns vinent la Flama, seguint diverses rutes.
 
El periodista i director del diari Ara, Carles Capdevila, és l’autor del missatge d’enguany. “Som història, som present i som voluntat de continuar sent amb alegria. Tenim aspiracions sense límits, tenim força de voluntat, tenim la cultura per bandera i ens reconeixem en la tradició per canviar el món. Toquem de peus a terra i, seguint laFlama del Canigó, avancem sense por”, afirma el manifest, afegint que “el nostre somriure brilla tant com la flama i encén tots els focs de l’esperança”.

Acte central a Barcelona i concurs d’Instagram
Al migdia i com cada any, el Parlament de Catalunya rebrà la Flama del Canigó.

Arreu del país hi ha centenars d’actes organitzats per rebre la Flama (agenda). A la tarda, la Flama arribarà a la plaça Sant Jaume de Barcelona, on tindrà lloc l’encesa del peveter i el repartiment del foc que després s’escamparà als barris de la ciutat.

Una de les novetats d’enguany serà un concurs d’Instagram (bases del concurs), per escollir la millor fotografia fet amb mòbil d’aquesta xarxa social amb l’etiqueta #FlamadelCanigó.

 


 

Tota la informació al web http://www.omnium.cat/flama-del-canigo