La parada canvia de lloc: ara som a Travessera de Gràcia!

Actualitat

Vine a trobar-nos-hi els dos propers dissabtes!

Aquest dissabte 26 de maig i el proper dia 2 de Juny, també podeu venir a veure’ns a la parada, però aquestes setmanes no som a Fontana: fa un parell de setmanes que hem canviat d’ubicació! Temporalment podeu trobar-nos a la cruïlla de c/ Travessera de Gràcia amb c/ Gran de Gràcia en el mateix horari de sempre: d’11 a 14 h. Vindreu?

Com sempre, ens trobareu amb un somriure i ganes de col·laborar, així que us animem a que us apropeu a saludar, a petar la xerrada tot compartint dubtes i inquietuds de la situació actual, endur-vos algun detall de la parada i/o aportar la vostra voluntat per la Caixa de Solidaritat destinada a la causa dels presos polítics.

A més a més, aquestes parades informatives serveixen per donar a conèixer les activitats que duu a terme l’entitat, tant a nivell nacional com local, així com per difonde i vendre material de la campanya per la llibertat dels presos polítics, entre d’altres. A la parada, com les últimes setmanes, hi podreu trobar samarretes de dissenys varis, així com xapes de “Llibertat Presos Polítics” o llaços grocs rígids. I… ep! Tenim novetats! Ara també comptem amb arrecades, polseres, clauers, ventalls… tot per a preparar-nos per a una primavera ben groga, que és el que toca!

A més a més, ja sabeu que comptem amb informació i butlletes per a esdevenir voluntari o soci d’Òmnium.
 
Podeu contactar amb la junta territorial de Gràcia a través del correu electrònic [email protected] així com seguir-ne les activitats via els perfils de Twitter i Facebook.