L’acte del #JoAcuso i l’Exposició del Judici a la Democràcia porten més d’un centenar de persones a la Rambla de Figueres el passat 1 de juny

Actualitat

El passat 1 de juny es va realitzar a la Rambla de Figueres un acte de la campanya #JoAcuso i es va exposar l’exposició Judici a la Democràcia. Els drets perseguits.

Més d’un centenar de persones es van apropar a veure l’exposició i a escoltar les intervencions que van fer Jonathan Martínez, Mònica tarradellas, Jon Iñarritu (va excusar la seva presència i va respondre algunes preguntes via clip d’àudio) i Natàlia Sànchez . Paral·lelament, les persones que es van apropar tenien parades de diferents entitats que també van voler ser prsents en l’acte.

Aquí els deixem un recull de fotografies:

Aquí els deixem un vídeo que va realitzar Tramuntana Televisió per explicar l’acte on podreu veure alguna de les intervencions dels ponents.

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.