Les festes de lliurament del Premi Sambori Òmnium de cada demarcació finalitzen dilluns

Actualitat

Més de 30.000 alumnes participen en la iniciativa per promoure la narrativa escolar en català

Aquesta setmana es coneixeran els últims guardonats del Premi Sambori Òmnium de narrativa escolar en català de cada demarcació.

Demà serà el torn de la demarcació de Barcelona, en un acte a l’Hospitalet, dissabte del Camp en un acte a Cambrils, i finalment del Penedès-Baix Llobregat dilluns, en un acte a Martorell.

La setmana passada es van conèixer els de Girona-Catalunya Nord en un acte a Sta. Coloma de Farners, els de les Terres de Ponent en un acte a la Seu d’Urgell, els de la Catalunya Central a Berga. La primera entrega dels guardons a nivell territorial va tenir lloc a Alcanar (demarcació de les Terres de l’Ebre), a Les Preses (demarcació de l’Alt Ter-Garrotxa), a Terrassa (Vallès Occidental) i a La Garriga (Serralada Litoral). Els actes han estat amenitzats amb música, contes o espectacles de màgia.

Aquestes són la resta de demarcacions pendents:

  • Barcelona – L’Hospitalet. 26 de març a l’Escola Drassanes (Ciutat Vella).             
  • El Camp. 29 de març a Cambrils, al Casal de la Gent Gran. A les 11 h, amb actuació de música folk i bandes sonores de pel·lícules amb arranjaments per a grup de guitarres i clarinets, a càrrec de l’Escola Municipal de Música.           
  • Penedès – Baix Llobregat. 31 de març a l’Auditori de Martorell. A les 18:30 h.            

Posteriorment, els premiats de cada demarcació passaran a la gran final, que es resoldrà a finals de maig.

Més de 30.000 alumnes d’uns 300 centres han participat en la vuitena edició del Premi Sambori Òmnium. Els participants han fet una redacció de temàtica lliure per a les diferents categories i els seus mestres han escollit un màxim de tres treballs per representar el seu centre en el Premi Sambori.

El premi vol difondre l’ús del català en l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i els valors pedagògics, en tots els centres escolars dels Països Catalans.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.