Lliurament de premis del concurs fotogràfic casteller d’Horta

Actualitat

Divendres 30 de novembre vam lliurar els premis del Concurs Fotogràfic de la Diada Castellera de la Festa Major d’Horta.

Pilar Martínez va ser la guanyadora del premi Enxaneta per la fotografia “Cap Amunt”, i Ignasi Gàzquez va rebre el premi Pinya per la fotografia “Omplint la base”.

Els premiats es van endur un val per 50€ de compra a l’establiment Milar Serret, així com un lot de productes d’Òmnium i una quota gratuïta d’associat per un any.

A l’acte hi van ser presents Roser Vallhonesta, presidenta de la Coordinadora d’Entitats d’Horta, Pere Solé, del Grup Fotogràfic dels Lluïsos d’Horta -tots dos membres del jurat-, així com una nodrida representació de la junta terrtitorial, a més de amics i familiars dels guanyadors, altres participants i persones interessades en el concurs, la fotografia i els castells.

L’acte, celebrat als Lluïsos d’Horta, va coincidir amb la inauguració de l’exposició fotogràfica amb totes les fotografies que es van presentar a concurs, i que estarà oberta fins al mes de febrer de 2019.