Notícia i fotogaleria de la concentració per la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i en suport als represaliats de la plaça de la Vila de Gràcia del dia 1 de juliol de 2019

Actualitat

Unes quatre-centes persones ens vàrem aplegar a la plaça el dia abans de la manifestació a Estrasburg convocada pel Consell per la República per demanar que no vetin Carles Puigdemont, Toni Comín i Oriol Junqueras com a eurodiputats coincidint amb la sessió constitutiva del Parlament Europeu. Vàrem comptar amb la participació de Marta Torrecillas, agredida per la policia espanyola quan exercia el seu vot l’1-O, i de Xavier Monge, advocat d’Alerta Solidària.

L’actriu Maria Jesús Lleonard i l’actor Enric Majó van llegir el manifest Per la defensa dels nostres drets i dels drets dels nostres eurodiputats Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Toni Comín impulsat per Pugem i Omplim Estrasburg. I, per segona setmana consecutiva, es va convidar a les persones assistents a dipositar en urnes de l’1-O les seves opinions i propostes sobre què cal fer un cop es dictin les sentències del judici de la vergonya.

 

Fotografies de Ferran Taberner

 

Cada dilluns, a les 20 h, té lloc una concentració per la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i en suport als represaliats a la plaça de la Vila de Gràcia. Des del 27 de novembre de 2017 fins al 7 de gener de 2019 aquestes concentracions les vàrem organitzar des del CDR, l’ANC i Òmnium de Gràcia. Vegeu-ne el repositori de cròniques aquí. Des del 14 de gener, l’organització és a càrrec de la plataforma Gràcia Llibertat, de la qual totes tres entitats en formem part. Vegeu-ne el repositori de cròniques i notícies aquí.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.