Òmnium Baix Penedès col·labora amb el col·lectiu “Coronavirus Makers” de Banyeres del Penedès

Actualitat

La Seu territorial d’Òmnium Baix Penedès col·labora amb la plataforma de makers (fabricants) que ha creat un grup de veïns de Banyeres del Penedès per tal de subministrar material als serveis sanitaris.

La plataforma, coneguda com Coronavirus Makers, ha tirat endavant una iniciativa per imprimir equips de protecció individual (EPIs) mitjançant impressores 3D i que es destinaran als hospitals del Vendrell, Valls, Reus i centres sanitaris de les Terres de l’Ebre, a més de residències i serveis d’emergències mèdiques.

Per això, i per tal d’ajudar als sanitaris, fan una crida a unir-se a aquesta iniciativa a totes aquelles persones que disposin d’una impressora 3D a Banyeres del Penedès amb la finalitat d’ajudar a fabricar aquest material. Podeu saber-ne més entrant al seu web.

Òmnium Baix Penedès ha subministrat a aquest col·lectiu làmines de plàstic transparent i bobines de filament per a les impressores 3D, material necessari per elaborar una part d’aquests EPIs.

Tal i com expliquen els voluntaris, ja s’ha cobert la demanda de l’Hospital i les Residencies del Baix Penedès amb aquestes viseres de protecció. Segons diuen al seu web, l’equip de makers de Banyeres inicia ara una segona fase per proveir al personal dels comerços exposats cara al públic com ara supermercats o farmàcies.

 


Fotografia: Ajuntament de Banyeres.