Òmnium presenta “Un país normal és solidari” a Tarragona per La Marató

Actualitat

“Un país normal és solidari”, acte per La Marató a Tarragona

Òmnium Cultural ha presentat avui l’acte “Un país normal és solidari” que tindrà lloc aquest diumenge a Tarragona en el marc de La Marató de TV3. Comptarà amb la implicació de diverses personalitats i una vintena d’entitats locals, que faran activitats durant tot el matí per ajudar a omplir de monedes una lona gegant ubicada a la rambla Nova de Tarragona amb el lema. La recaptació serà íntegrament per a La Marató.

Entre les 10.30h i les 15.00h, a “Un país normal és solidari” hi haurà una xocolatada, cant de nadales, un espectacle infantil, sardanes, una cercavila, quatre pilars a càrrec de les 4 colles castelleres locals, jazz, un vermut i ball de country. 

Òmnium se suma així als centenars d’actes solidaris arreu del país per ajudar a la investigació sobre les malalties neurodegeneratives. L’acció s’emmarca en la campanya “Un país normal”, impulsada per Òmnium Cultural amb l’objectiu d’eixamplar la majoria social favorable a l’exercici del dret a decidir el 2014 i a fer propostes en positiu per millorar el futur del país.

Rosa Maria Codines, presidenta d’Òmnium Tarragonès, Marcel Mauri, portaveu nacional de la campanya “Un país normal”, i dues de les personalitats que participaran en l’acció, l’escriptora Olga Xirinacs i director de cinema Jesús Monllaó, han presentat avui la iniciativa en una roda de premsa celebrada a Tarragona.

Tant Codines com Mauri han destacat la il·lusió d’Òmnium i les entitats col·laboradores per sumar-se a La Marató, així com que “és normal que un país garanteixi les necessitats bàsiques de tots els ciutadans i inverteixi en recerca per a millorar el seu benestar”.

Fes-te’n voluntari.

Més informació sobre la campanya