“El millor regal, un país normal” es desplega al territori

Actualitat

“El millor regal, un país normal” es desplega al territori

La iniciativa “El millor regal, un país normal” comença a desplegar-se al territori coincidint amb el Nadal. En el marc de la campanya “Un país normal” impulsada per Òmnium, diversos grups de voluntaris oferiran paper i etiquetes adhesives de regal amb el lema “El millor regal, un país normal” per donar la benvinguda a un 2014 en què Catalunya ha de decidir el seu futur polític a les urnes. El tret de sortida va ser divendres passat, amb una acció sorpresa al centre de Barcelona.  
 
A partir d’aquest dissabte els voluntaris de la campanya oferiran embolicar els regals de Nadal amb aquest material en zones comercials de diferents poblacions del país, al carrer i de franc. Tothom qui vulgui fer arribar aquest missatge per Nadal als seus familiars i amics pot passar també per la seu nacional d’Òmnium Cultural (carrer Diputació 276 de Barcelona) per poder embolicar els seus regals. Diumenge, a més, tindrà lloc a Tarragona l’acte “Un país normal és solidari” per recollir fons per La Marató de TV3.
 
La campanya “Un país normal” va començar l’octubre passat i, fins ara, un miler de voluntaris organitzats en grups locals han dut a terme desenes d’accions, com una bustiada i una encartellada massives, o bé actes de petit format en una seixantena de poblacions, que volen implicar entitats i persones d’arreu del territori. 

Fes-te’n voluntari.

Més informació sobre la campanya