Projectes

Premi Mercè Rodoreda

Palmarès

2018 El país dels cecs de Víctor Garcia Tur 

2017 El que pensen els altres de Clara Queraltó

2016 Vida familiar de Jenn Díaz

2015 Tot això ho faig perquè tinc molta por d’Empar Moliner 

2014 Gent que tu coneixes de Maria Mercè Cuartiella 

2013 Mai no sé què faré fora de casa de Neus Canyelles

2012 El parèntesi més llarg de Tina Vallès

2011 La vida per rail de Ramon Erra

2010 Gats al parc d’Alba Dedeu

2009 Contes de la lluna absent de Monika Zgustová 

2008 Set dones i un home sol de Víctor Alexandre 

2007 La mort i la pluja de Guillem Frontera

2006 Defensa pròpia de Borja Bagunyà

2005 Tràilers de Joan Esculies Serrat 

2004 Com vols que ho sàpiga? de Vicenç Pagès Jordà

2003 Una pedra a la sabata de Joan Rendé

2002 Canvi d’agulles de Lluís Muntada i Vendrell 

2001 Adéu d’Àngel Burgas 

2000 Delirium tremens de Xavier Gual

1999 El tacte de l’ametlla de Cèlia Sànchez-Mústich 

1998 Galeries subterrànies d’Albert Roca 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.