Recordem Llull i Pedrolo durant la setmana dels premis Lacetània i Bages de Cultura

Actualitat

Les activitats a l’entorn dels premis començaran el dia 20 de novembre, amb una conferència del professor de literatura medieval Josep Pujol sobre Ramon Llull, a la sala polivalent del teatre Kursaal, en el setè centenari de la mort del filòsof.

Les activitats a l’entorn dels premis començaran el dia 20 de novembre, amb una conferència del professor de literatura medieval Josep Pujol sobre Ramon Llull, a la sala polivalent del teatre Kursaal, en el setè centenari de la mort del filòsof. Tot seguit, a la sala gran del teatre Kursaal s’estrenarà l’espectacle Art, en què tres artistes amb recursos tan diferents com el circ, la música i la paraula, Manolo Alcántara, Manel Camp i Joan Crosas, s’uneixen per presentar un espectacle multidisciplinari inspirat en Llull (us recordem que el teatre Kursaal ofereix un descompte en la compra d’entrades als socis d’Òmnium. Els interessats caldrà que acreditin la seva condició d’associats amb el carnet identificatiu de l’entitat). 
 
El dia 21 es farà una nova edició de la ruta literària Manresa vista pels escriptors, conduïda per Llorenç Capdevila, i, finalment, el dia 26, l’escriptor Jordi Coca ens parlarà de l’obra de Manuel de Pedrolo, en el 25è aniversari de la seva mort.