Vine a l’acte per l’Amnistia a Tarragona

Actualitat

El pròxim dijous 13 de febrer a les 19h, vine a l’acte per l’Amnistia a Tarragona. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Aula Magna de la URV (Av. Catalunya, 35, Tarragona) i comptarà amb un debat amb Marcel Mauri de los Ríos, vicepresident d’Òmnium Cultural; Albano-Dante Fachín, periodista i exdiputat al Parlament; i Anna Guasch i Antoni Peco, activistes socials. A més, el debat estarà moderat i presentat per la periodista Marina Romero.

Es tracta del primer acte de la nova campanya impulsada per la Plataforma Som el 80% i Òmnium Cultural, “Amnistia Ara!”. Aquesta campanya és una iniciativa de la societat civil catalana per empènyer la classe política a treballar en favor de l’amnistiaSigna aquí el manifest.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre't la navegació amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisi del teu comportament i la gestió d'espais publicitaris. L'accés i ús del web implica la teva acceptació. Per a més informació, pots accedir a la nostra Política de cookies.