XV edició del Premi Sambori de narrativa escolar a Osona-Lluçanès

Actualitat

Més de 100 obres, de disset centres escolars, pel que fa a les demarcacions Alt Ter (Osona-Lluçanès) i Garrotxa, s’han presentat a la XV edició del Premi Sambori de narrativa escolar, premi que té l’objectiu de promoure l’ús literari del català a l’educació primària, secundària i postobligatòria d’escoles i instituts del Principat, la Franja, Andorra i Catalunya del Nord. La pandèmia ho ha complicat tot i ens hem hagut d’adaptar a la situació creada. El passat dia 15 de març, en reunió virtual, el jurat va seleccionar les tres millors obres de cada cicle. Del total dels divuit premis, tindrem el goig de lliurar, pròximament, el corresponent diploma i el llibre que editem amb tots els textos premiats a:

Elsa Molas Morató, Arlet Estrada Vilajuana, Martina Reig Sistachs, Maria Clapés Parés, Maria Arimany Martínez, Queralt Bonet Puig, Andrea Gil Ruiz i a la Laura Quilez Agraz, fèmines al poder!!

La nostra felicitació per a elles, l’agraïment a tots els alumnes que han participat, als Centres educatius per ajudar-nos a la divulgació del premi i als membres del jurat per la difícil tasca de fer la tria un cop llegits tots els textos.