Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

110.462 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

110.462 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Ja pots votar a La Llança de Sant Jordi

Òmnium i l’Associació d’Editors promouen aquesta campanya per promoure el llibre en català
Des del 16 de març i fins al 15 d'abril es pot participar a La Llança de Sant Jordi, un aparador web amb prop de 300 novetats editorials en llengua catalana. Els participants poden votar el llibre que regalaran per Sant Jordi en les categories de ficció, no-ficció, i infantil i juvenil. També poden triar quina és la millor coberta.

Els resultats d'aquest sondeig es donaran a conèixer el 19 d'abril, en el transcurs de la sisena edició de la festa de La Llança, que se celebrarà a la Sala Bikini de Barcelona amb presència del món literari i editorial català. S’anunciaran els 5 llibres més votats en cadascuna de les categories, així com les 5 millors cobertes.

Les persones que participin a les votacions de La Llança entraran en el sorteig de 80 lots de llibres i, a més, els 100 primers podran guanyar una entrada a la festa de La Llança (a la qual només s'hi podrà accedir amb invitació).
 
Òmnium Cultural i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana impulsen aquesta iniciativa destinada a promoure el llibre en català i fomentar la participació dels lectors tot coincidint amb la diada de Sant Jordi.

Entra a La Llança i vota quins llibres regalaràs per Sant Jordi! 
Pertany a

Quan
01 abril 2016

Territori/s
Etiquetes
La Llança de Sant Jordi


Compartir