Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

La defensa de Cuixart aportarà vídeos al Suprem on es mostren les constants crides a la calma el 20 de setembre

Marcel Mauri, a les portes del Suprem: “Jordi Cuixart és un home de pau”
El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha tornat a insistir aquest dijous que el president “Jordi Cuixart és un home de pau”. Ho ha fet des de les portes del Tribunal Suprem a Madrid, on Cuixart torna a declarar davant el jutge Pablo Llarena per demanar que revoqui la presó preventiva i pugui sortir en llibertat. Jordi Cuixart fa 87 dies que està empresonat a la presó de Soto del Real de Madrid. La defensa del president d’Òmnium presentarà avui davant el jutge Llarena vídeos i imatges gràfiques on es mostra aquesta crida a la calma i a la serenor que en tot moment va fer el president d’Òmnium el 20 de setembre davant el departament d’Economia.

“Avui tornarem a explicar que el 20 de setembre, davant la conselleria d’Economia, va tenir lloc una concentració pacífica on Jordi Cuixart i Jordi Sánchez en tot moment van fer crides a la calma, van demanar aïllar qualsevol fet violent i van desconvocar la manifestació”, ha explicat Marcel Mauri. “Tant de bo pugui sortir en llibertat”, ha dit Mauri, i ha afegit que, passi el que passi, tant si el jutge ordena la llibertat o no de Cuixart, “Òmnium seguirà treballant com ha fet sempre des de postulats democràtics i pacífics”.

El vicepresident d’Òmnium també ha volgut reproduir unes paraules de Cuixart: “com ens diu ell sempre, més que tristesa, esperança”. “Hem de seguir endavant: els resultats del 21-D refermen la voluntat democràtica del poble de Catalunya i des d’Òmnium seguirem treballant en aquesta direcció”, ha sentenciat.
Quan
11 gener 2018

Territori/s


Compartir