Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Sant Martí celebra Sant Jordi en una Rambla del Poblenou plena a vessar

Òmnium Sant Martí va tornar a sortir al carrer, un any més, per celebrar la diada de la rosa i el llibre.

Durant el matí de Sant Jordi en una Rambla del Poblenou curulla de gent, la parada d'Òmnium va ser visitada per moltes persones que volien adherir-se al Manifest del Pacte Nacional pel Referèndum. Es van recollir més de tres-centes signatures durant tot el matí. Si tenim en compte que al voltant de la Rambla hi havia quatre punts de recollida de signatures, podem assegurar que el recompte global haurà estat de rècord.

Val la pena recollir algunes anècdotes: la d'un senyor d'Azpeitia, que assegurava que ara ho feien els catalans, però que després s'hi sumarien els bascos; signatures de persones d'altres barris i ciutats i d'origen d'altres estats; adolescents que volien votar i adults que de broma demanaven quantes vegades es podia signar. No va faltar qui demanava informació sobre Òmnium per estudiar la possibilitat de fer-se soci.

Un matí dominical de Sant Jordi amb una Rambla del Poblenou plena de gent, llibres, roses i respirant referèndum; i Òmnium hi era present. Es traspuava catalanitat pels quatre costats: tradició lligada a la voluntat d'assolir la sobirania nacional.

Pertany a

Quan
26 abril 2017

Territori/s
Etiquetes
òmnium sant martí
Sant Jordi
espai òmnium 2017


Compartir