Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

119.100 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Sant Cugat acull l'entrega del Premi Sambori Òmnium del Vallès Occidental

L'acte se celebrarà el dimecres 21 de març a les 18.30 h al Casal Torreblanca

El Premi Sambori Òmnium de narrativa escolar en català arriba a una nova edició, enguany la 12a, que ha arribat a una participació de 41.000 alumnes.

El jurat del Vallès Occidental, que inclou les 4 seus d'Òmnium de la comarca - Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Terrassa- ja té el veredicte amb els 18 finalistes del premi per a la fase de demarcació. Seran aquests premiats els que passaran a la fase final del premi. 

L'entrega de premis d'enguany se celebrarà a Sant Cugat del Vallès i comptarà amb la participació de l'Escola de Música i Dansa Fusió. 

Al Vallès Occidental, enguany hi han participat un total de 41 centres, presentant un total de 215 treballs que optaven als 18 finalistes de la demarcació.


El Premi Sambori és un premi de narrativa en català dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.


Més informació del Premi Sambori Òmnium.
Pertany a

Quan
06 març 2018

Territori/s


Compartir