Omnium Cultural - Llengua Cultura País

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Òmnium Cultural és una entitat amb més de 50 anys d'història al servei de la llengua, la cultura i el país.

116.769 socissocis a tot el món

Saber-ne més

Arribada de la Flama i revetlla a Terrassa

Revetlla de Sant Joan a Terrassa


La revetlla començarà, per segon any consecutiu, al Pla de la Font de l’Apotecari, al barri de Sant Pere. La Flama arribarà a les 20.30 h, quan es llegirà el manifest, i a partir de les nou del vespre hi haurà un sopar popular, amb una fideuà que inclourà, a més, el pa, l’aigua, el vi, i la coca i el cava. Com a novetat, aquest any els tiquets per al sopar, que tenen un preu de 10 euros, es poden comprar en quatre establiments del centre de Terrassa: Edima (c. Gaudí, 4), Tresdedeu (c. Portal Nou, 16), el Bar dels Minyons (c. Teatre, 4-6) i el Cafè Teatre (c. de Baix, 31). Les places són limitades.

Un cop acabat el sopar, sobre dos quarts d’onze de la nit, s'encendrà la foguera. A continuació començarà la sessió musical, amb el grup de folk tradicional Gambutzins i el punxadiscs Eficaz.

Excepte el sopar, la resta dels actes són totalment gratuïts i oberts a tothom. A més, hi haurà un servei de bar al llarg de tota la nit per refrescar els assistents que, consumint-hi, podran col·laborar a fer la festa més grossa, any rere any.

Volem demanar als veïns de Sant Pere i de la resta de la ciutat que, en cas que tinguin mobles o estris de fusta per llençar, poden portar-los al Pla de la Font de l’Apotecari al llarg del mateix divendres per a cremar-los i fer una foguera ben gran.

Pertany a

Quan
23 juny, 2017 - 20:30

On
Font de l’Apotecari


Territori/s
Terrassa


Compartir